Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

For what we are praying for...?



"Μονο αν με κατανοησεις θα με αγαπησεις."

Κι αν και δεν βρισκω αυτη την κατανοηση σε κανεναν απο αυτους τους ανθρωπους προτιμω να μην φτιαχνω κανεναν θεο που δηθεν μπορει να μου το προσφερει. Και το θ με μικρο γιατι μια λεξη ειναι κι αυτη οπως τοσες αλλες. Και χωρις να θελω να εισβαλω με τροπο αυστηρο και επιδεικτικο στις ζωες ολων αυτων που τη γραφουν με κεφαλαιο και να τους τις ανατρεψω με τις οποιες αντιληψεις μου, τα γραφω αυτα. Ευγενικα και διακριτικα για οσους διαφωνουν και εντονα και παθιασμενα για οσους με αντιλαμβανονται.
Ακομα και εδω η κατανοηση θα ειναι ελαχιστη, εως και μηδενικη.
Δυσκολα μπαινει κανεις στο κεφαλι του αλλου και παταει στην ιδια μ' αυτον γραμμη.
Ομως οταν το κανει εχουν γινει σχεδον ενα.
Για μια τετοια εισβολη ζω κι εγω και ας μην ερθει ποτε στον πραγματικο κοσμο. Θα φτιαχνω αλεξισφαιρους κοσμους για να την προφυλασσω απο το πραγματικο, που καθε μερα μας σερβιρεται ζεστο, δελεαστικο και αναλατο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

enas alejisfairos kosmos pou apokrouei ta xtuphmata mporei na se profulajei apo tis pithanes plhges...alla mporei na se kanei na xaseis ta tarakounhmata pou oloi exoume anagkh...zhse sto pragmatiko giati mono ekei mporei na eisxwrhsei o eisboleas s...kai ftiaje alejisfaira matia...gia na mporeis na ton deis h na ton apokrouseis me to blema s...
kalhmera apo ton zesto..deleastiko..aprofulakto kosmo m...
narfy!

La noche είπε...

Ειναι τοσες πολλες οι σφαιρες εκει περα που δεν τις αντεχω αλλο.
Να κοιτας γυρω και να βλεπεις αιματα απο πληγες οχι μονο δικες μου, αλλα και τοσων αλλων...που επειδη δεν μπορουν να πιστεψουν στον εαυτο τους πιστευουν σε κατι αλλο ή μαλλον στο κατι αλλο.
Μπορει αυτος ο κοσμος να ειναι ζεστος και δελαστικος ομως ειναι ο πραγματικος(που εμεις καποια στιγμη τον καναμε να φαινεται πεδιο μαχης..) και αφου δεν μπορει να αλλαξει φτιαχνω εγω εναν δικο μου κι ας φαινεται πως εθελοτυφλω.
Μονο για τα ματια θα σε ακουσω, κι εχεις δικιο.
Για να δω την εισβολη που αξιζει για μενα, μονο τα ματια μου θα κανω αλεξισφαιρα.
Στον κοσμο μου αυτος που θα καταφερει να εισβαλει θα μισει το πραγματικο οπως ακριβως κι εγω...
Ειπα ομως οτι θα τον κανω αλεξισφαιρο οχι για να αφηνω απ εξω τον τυχον εισβολεα μου αλλα για να ξεχωριζει το τελος μου απο την αρχη της πραγματικοτητας...αυτη ειναι που δεν θελω να εισβαλει ξανα.
Μια πραγματικοτητα φτιαγμενοι χωρις χρωματα μονο αρωματα συμφεροντος και ψεματα. Αφου δεν μπορω να επιζησω εκει ας τρελαθω.

Ειναι ωραιος ο κοσμος σου narfy και ας λες πως ειναι ο πραγματικος...εμενα μου μοιαζει δικος σου, γιατι μονο ενας τετοιος κοσμος μπορει και δεν ειναι αναλατος...
Την καλησπερα μου...